Sinterklaaswedstrijd

Hallo Zwemtoppers! ??‍♀️??‍♀️????

Op vrijdag 3 december organiseren wij, als jeugdcommissie, een sinterklaaswedstrijd! ? Een onderlinge wedstrijd tussen iedereen, die mee wil doen, om gezellig samen het Sinterklaas weekend in te luiden en wedstrijdgevoel te krijgen, weer te weten hoe snel je zwemt en natuurlijk het allerbelangrijkste de gezelligheid en het vele plezier. Iedereen mag mee doen (zwemplan, wedstrijdzwemmen & waterpolo), dus schrijf je snel in!

Inschrijven kan via de onderstaande link: Schrijf je hier in!

Je mag je inschrijven voor 2 afstanden en een estafette (bestaande uit 4 zwemmers). De afstanden met de lengte van 25 meter zijn bedoeld voor de jongere zwemmers onder ons (tot en met 9 jaar, geboortejaar 2012 en later) ??‍♀️??

De inschrijving sluit op 19 november dus wacht niet te lang!

Om 18.15 uur is er een mogelijkheid om in te zwemmen en rond 18.45 starten we met de wedstrijd. De reguliere training gaat dus die dag niet door ?

Om dit te kunnen realiseren hebben we wel hulp nodig van de ouders. Vraag daarom je ouders om te komen helpen als vrijwilliger zodat we er samen iets leuks van kunnen maken! ?

Voor vragen kan je mailen naar

We hebben er zin en we gaan er zeker wat leuks van maken, tot 3 december! ??

Groetjes Myrthe, Lisa, Nienke en Emma

PS. Het zou leuk zijn als er een team van trainers wordt samengesteld, die willen zwemmen tegen de kinderen, dus trainers, stel een team samen en doe mee ??

Inschrijven kan via de onderstaande link: Schrijf je hier in!