Training van Jong Nederlands Meiden Team

27-09-2019 Uit Door Afra Kerkhofs

Heb je altijd al een keertje training willen krijgen van speelsters van het Nederlands (jeugd)waterpoloteam? Dan is dit jouw kans! 
Voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar geven we op 20 oktober een te gekke clinic. Je krijgt van ons een toffe watertraining, nuttige landtraining én een leuke presentatie.

Achteraf mag je natuurlijk met ons op de foto, kun je een handtekening scoren én mag je ons alles vragen over waterpolo! 
Het wordt een super leuke en leerzame middag. Je helpt ons tegelijk op weg naar de Euro League in Rome, waar we van 31 oktober t/m 3 november de eerste poulefase spelen tegen vier Europese topclubs. Om dit te financieren vragen we voor deelname aan de clinic € 35.

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur dan voor 15 oktober een mailtje naar en je ontvangt het digitale inschrijfformulier. Dan zien we je op 20 oktober in De Slag, Zaandam! 
Ook verenigingen kunnen zich bij ons melden voor een clinic in jullie eigen zwembad. Mail daarvoor ook naar en vermeldt de naam van de contactpersoon en een telefoonnummer, dan nemen wij contact met jullie op om dit te regelen!