Waterpolo Toernooi in de buitenlucht 2022!

04-08-2022 Uit Door Afra Kerkhofs

Hallo Toppers!! ??‍♀️??‍♂️??‍♀️??‍♂️

Op zaterdag 3 september 2022 organiseren wij, als jeugdcommissie, een waterpolo toernooi in de buitenlucht!??‍♂️☀️? Een waterpolo toernooi om het seizoen te beginnen en alvast weer een beetje het wedstrijdgevoel te krijgen???? en natuurlijk voor het allerbelangrijkste het zwem en waterpolo plezier in het (hopelijk) mooie weer ?

Het toernooi zal plaatsvinden in het kanaal Omval-Kolhorn bij roeiverenging Ossa. Hier kan je niet staan dus bedenk goed of je dit aan kan en mee wil doen. Iedereen met de leeftijd 11 of hoger mag mee doen dus schrijf je snel in !! Inschrijven kan via de het inschrijfformulier op de website of via de onderstaande links.

‼️‼️ LET OP DE INSCHRIJVING SLUIT OP 28 AUGUSTUS DUS WACHT NIET TE LANG‼️‼️‼️

De teams zullen bestaan uit 4 spelers en 1 keeper. Deze teams mag je zelf samenstellen ?? Je kan een team inschrijven of individueel inschrijven, dan zorgen wij dat je in een super leuk team terecht komt!

Het toernooi zal beginnen rond een uur of 1 en de eindtijd zal afhangen aan het aantal deelnemende teams. De specifieke info hiervoor ontvangen de teams zo snel mogelijk na de sluiting van de inschrijving????

Na het toernooi is er een BBQ. We sluiten dan gezellig de dag af en luiden het nieuwe seizoen in met een hapje en drankje. Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van 10 euro per persoon. Voor de jongere zwemmers onder ons, die jonger zijn dan 14 jaar, zijn de kosten 7,50 euro. Niet mee eten? Geen probleem! Het is niet verplicht en dan zal aan je deelname aan aan het toernooi geen kosten verbonden zijn. Niet mee doen aan het toernooi maar wel mee BBQ-en? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf je dan in als individueel en vermeld dat je alleen komt mee eten. Let op, uiteraard is dan de eigen bijdrage van 10,- van toepassing.

Om dit te kunnen realiseren hebben we wat hulp nodig van de ouders. Vraag daarom om je ouder(s) of die kan/kunnen helpen, zo kunnen we er zeker iets leuks van maken????‍♂️????

Vragen over het toernooi of de BBQ? Stel ze gerust via en we zullen ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

We hebben er zin in en we gaan er wat leuks van maken, tot 3 september! ??

Groetjes Myrthe, Jente, Emma, Nienke en Lisa

OPGEVEN VOOR TEAM ->
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wtJyZZk-hEekZiNesdWA6SJM6YUfJZFAsdVoZRKUIqlUQlROSk4zTk4yVzk1Q0lQWUs1RTBSSEhOSC4u

OPGEVEN INDIVIDUEEL ->
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wtJyZZk-hEekZiNesdWA6SJM6YUfJZFAsdVoZRKUIqlURDM2NzM0VDA1TFY4N0JIN1RKVEdSUjVQRi4u