COVID-19 UPDATE

Lees hierbij de nieuwe COVID-19 update, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van vrijdag 14 januari 2022. Zo houden we iedereen gezond en aan het zwemmen.


Vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer trainen mogelijk.
Algemene maatregelen.
Vanaf 13 jaar mondkapje tot je gaat zwemmen.
18 jaar en ouder coronacheck.
Vrijwilligers en betaald personeel geen coronacheck.
Kleedkamers, wc en douche open.
Ouders met coronacheck mogen helpen omkleden.
Geen publiek.
Onderling wedstrijden mag.
Zie ook rijksoverheid.nl

Ook vervallen alle wedstrijden tot nader order!


De trainingen zijn weer begonnen! Iedereen een fijn nieuw zwemseizoen gewenst!


Momenteel zijn er geen trainingen. De trainingen beginnen 24 augustus 2021 weer.


Alles mag weer doorgaan! Alle trainingen voor jong en oud gaan weer door volgens het normale training rooster.


Vanaf 19 mei is het zwembad weer open en gaan de trainingen door volgens het normale rooster.


GEEN TRAINING, ZWEMBAD DICHT TOT NADER ORDER!


ZWEMBAD GESLOTEN TOT 20 APRIL 2021!

WEL ZIJN ER BUITENTRAININGEN TE VOLGEN VOOR WATERPOLO EN WEDSTRIJD ZWEMMEN. 10:00H OP HET STRAND VAN LUNA. VRAAG JE TRAINER VOOR MEER INFO.


Zwembad helaas gesloten weer tot 2 maart 2021!

Wel zijn er verschillende droogtrainingen voor de jeugd om zo goed in beweging te blijven. Elke zaterdag vanaf 10:00-11:00h. Deze trainingen zijn op het strand van Luna. De zwemmers spreken af ter hoogte van het toiletgebouw en de waterpoloërs spreken af ter hoogte af van de Waardse tempel.


Zwembad gesloten tot 9 februari 2021.


Beste mensen, 

Waarschijnlijk na alle nieuwberichten sinds gisteravond ten overvloede gemeld, maar voor alle zekerheid toch: het zwembad is vanaf vandaag tot en met 19 januari gesloten. Hierdoor vervallen ook onze trainingen. Zodra wij weer meer te weten komen, laten we dit uiteraard weten. 
Dit neemt niet weg dat we iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021 toewensen! 

Bestuur Aquawaard


De waardergolf gaat weer open vanaf 19 november 2020. De trainingen zullen weer hervat worden vanaf 20 november 2020.


Beste leden, 

Door nieuwe corona maatregelen zal het zwembad na morgen tijdelijk gesloten zijn. Daarom zullen na morgen (4 november) geen trainingen meer gegeven kunnen worden. Dit zal voor zover nu bekend twee weken duren. Zodra de trainingen weer hervat kunnen worden, of wanneer we verdere informatie krijgen, zullen we dit aan jullie doorgeven. 

Met vriendelijke groeten, 

Bestuur Aquawaard


Wedstrijd CORONA protocol AquaWaarD v2.0

Uiteraard geldt het corona protocol van AquaWaarD. We hebben voor de wedstrijden echter een aantal extra aanwijzingen die wij nu met jullie delen.

Als je een uitwedstrijd hebt, zorg dat je je voorbereid door te kijken of er in sportlink aanwijzingen staan. En klik hier voor de regels van de KNZB.

Via deze link cq pagina kun je het protocol vinden van de vereniging waar je uit speelt. Klik door op Overzicht met ingevulde protocollen en zoek de juiste vereniging. Houd je goed aan de aanwijzingen.

De scheidsrechters mogen bij niet naleven een rode kaart uitdelen. Hierop volgen een boete en schorsing. Hou je dus aan de regels om verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Binnenkomst zwembad De Waardergolf

Iedere sporter en bezoeker gaat via de aangegeven route naar de kleedhokjes en vervolgens naar de zwemzaal. Spelers onder de 12 jaar gebruiken de grote omkleedruimten. Spelers van 13 jaar en ouder de persoonlijke cabines. In het zwembad loop je op blote voeten, badslippers of blauwe overschoentjes.

Toiletgebruik

De toiletten bij de kleedkamers zijn geopend voor incidenteel gebruik maar ga bij voorkeur vooraf thuis naar het toilet!

Publiek

Zowel het zwembad, de horeca als de tribune van de Waardergolf zijn helaas voor publiek gesloten. Ouders die voor het vervoer zorgen kunnen in de centrale hal of buiten verblijven. De 1,5 meter regel is ook daar van toepassing.

Teams

De teams bestaan uit maximaal 13 spelers, 1 coach, 1 assistent-coach, 1 teammanager en 1 extra teambegeleider (voor de jeugdteams zijn dit dus 4 chauffeurs). Extra publiek is helaas niet toegestaan.

De coach, assistent coach en wisselspelers nemen plaats op de losse stoelen op 1,5 meter afstand. De teammanager en teambegeleider nemen plaats op 1,5 meter afstand op de vaste banken tegen de buitengevel. Hier kunnen ook de sporttassen worden opgeslagen (zij wisselen niet van speelhelft).

Time-out en wissel van speelhelft

Voor het aanvragen van een time-out kan de coach het toetertje gebruiken. Roepen of schreeuwen is niet toegestaan! Voor het wisselen van speelhelft lopen de spelers met de klok mee rond het bad.

Houdt altijd 1,5 meter afstand van scheidsrechter, officials en andere volwassenen in het zwembad en omkleedruimte. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Bij spelers boven de 18 ook van elkaar.

Horeca

De horeca is tijdens de wedstrijden van AquaWaarD niet geopend.

Kleedkamerbeleid en douchen bij wedstrijden

Beide teams trekken thuis hun zwemkleding al aan! Voor het omkleden worden de toegewezen grote kleedkamers (12-) en kleine kleedhokjes (13+) gebruikt.

Alle kleding, jassen en schoenen gaan in een sporttas mee naar de zwemzaal. Na de wedstrijd wordt de zwemzaal direct verlaten.

Er kan niet worden gedoucht!

De gebruikte kleine kleedhokjes (13+) worden na gebruikt gedesinfecteerd.

Inzwaaien en voor bespreken

Het gastteam spreekt de wedstrijd voor en doet zijn warming-up onder het scorebord. De thuis spelende ploeg gebruik hiervoor de overzijde van het bad bij de duikplank. Bewaar 1,5 meter afstand tot de coaches.

Na afloop van de wedstrijd

Na de wedstrijd worden de gebruikte stoelen en jury materialen gedesinfecteerd.