Zwemplan

Het zwemplan is opgezet voor kinderen met minimaal een A-diploma om nader kennis te maken met alle facetten van de zwemsport. Er wordt op een leuke afwisselende manier lesgegeven, door enthousiaste jonge mensen, die ervoor zorgen dat de zwemslagen verbeterd worden. Ook laten ze de kinderen kennis maken met reddend zwemmen, wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Een aantal keer per jaar is het mogelijk een diplomaatje te halen voor een nieuw niveautje binnen het zwemplan. Zo zijn er 11 diploma’s te halen die van uw kind een echte waterrat zullen maken.

Na het behalen van het 5e diplomaatje IJsbeer (ongeveer qua niveau gelijk aan het C-diploma van de regeliere zwemles) is het al mogelijk om in te stromen bij het wedstrijdzwemmen of bij een waterpoloteam, maar de meeste kinderen maken het hele traject af omdat het gewoon super leuk en gezellig is.

De Zwemplan Appgroep is voor alle ouders van kinderen die meedoen aan het Zwemplan. In deze appgroep kunnen vragen gesteld worden m.b.t. zwemplan en andere activiteiten van Aquawaard. Ook wordt je hier op de hoogte gehouden van vakanties e.d. Mocht je toegevoegd willen worden, neem dan contact op met Margreet via 06 27 36 90 52 dan zorgt zij dat je aan de app groep toegevoegd wordt. 


Proefles? Meld u zich hier aan! Proefles ContactFormulier