Zwemplan

Het zwemplan is opgezet voor kinderen met minimaal een A-diploma om nader kennis te maken met alle facetten van de zwemsport. Er wordt op een leuke afwisselende manier lesgegeven, door enthousiaste jonge mensen, die ervoor zorgen dat de zwemslagen verbeterd worden. Ook laten ze de kinderen kennis maken met reddend zwemmen, wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Een aantal keer per jaar is het mogelijk een diploma te halen voor een nieuw niveau binnen het zwemplan. Afhankelijk van de trainingsinspanning, leeftijd en aanleg gaat elk kind op zijn/haar eigen tempo door de niveaus heen. Zo kan het zijn dat je een afzwemmoment overslaat, maar het is ook zomaar mogelijk dat je zo’n sprong hebt gemaakt dat je twee diploma’s in één keer weet te halen. Zo zijn er 2 certificaten en 11 diploma’s te halen die van uw kind een echte waterrat zullen maken.

Na het behalen van het 5e diploma IJsbeer is het al mogelijk om in te stromen bij het wedstrijdzwemmen of bij een waterpoloteam. Je beheert dan de basis zwemslagen en keerpunten. Maar de meeste kinderen maken het hele traject af omdat het gewoon super leuk en gezellig is.

De Zwemplan Appgroep is voor alle ouders van kinderen die meedoen aan het Zwemplan. In deze appgroep kunnen vragen gesteld worden m.b.t. zwemplan en andere activiteiten van AquaWaarD. Ook wordt je hier op de hoogte gehouden van vakanties e.d. Mocht je toegevoegd willen worden, neem dan contact op via , dan zorgen we ervoor dat je aan de app groep toegevoegd wordt. 


Proefles? Meld u zich hier aan! Proefles ContactFormulier

Meer informatie over de kosten en trainingstijden? Klik hieronder op de juiste pagina. Contributie & Trainingstijden 2023-2024