Wat Doet AquaWaarD

AquaWaarD is een club welke verschillende afdelingen biedt voor alle typen en soorten zwemmers.

Zwemplan

Het zwemplan is opgezet voor kinderen met minimaal een A-diploma om nader kennis te maken met alle facetten van de zwemsport. Er wordt op een leuke afwisselende manier lesgegeven, door enthousiaste jonge mensen. Niet alleen de zwemslagen zelf maar ook reddend zwemmen, wedstrijdzwemmen en waterpolo komen uitgebreid aan bod. 

Waterpolo

Waterpolo is een sport voor jong en oud. In teamverband train je een aantal keer in de week en zaterdags speel je mee in de spannende competitie!

Wedstrijdzwemmen

Volg je Ranomi op Instagram of ben je de nieuwe Pieter van den Hoogenband? Ontdek dan je eigen snelheid en kom dan wedstrijdzwemmen bij AquaWaarD! 

Trimzwemmen en Jeugd-Trimzwemmen

Trimzwemmen is een actieve training voor  iedereen die zijn conditie op peil wil houden of verbeteren, zijn techniek wil verbeteren, en bovenal dol is op zwemmen.

Hydrofitness

Hydrofitness is een training waarbij zwemmen wordt gecombineerd met actief sporten in een groep. Onder begeleiding van een instructeur worden er met attributen oefeningen gedaan in het water, om lenigheid, conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Waterbasketbal

Bij het waterbasketbal werk je op een intensieve en gezellige manier aan je spierconditie in het water. Bij deze teamsport ervaar je, door de weerstand van het water, hoe inspannend lopen door het water kan zijn. 


Proefles? Meld u zich hier aan! Proefles Contact Formulier