Algemene Informatie

Zwem & Poloclub AquaWaarD

Zwem & Poloclub AquaWaarD is een ambitieuze vereniging in Noord-Holland die de mogelijkheden biedt waarbinnen de sportman c.q. sportvrouw zich kan ontwikkelen tot het voor hem/haar hoogst mogelijke niveau.

De doelstelling van onze vereniging is u enthousiast te maken voor onze tak van (wedstrijd)sport; Zwemmen in de breedste zin van het woord.

Zwemplan, wedstrijdzwemmen, waterpolo, hydrofitness en trimzwemmen zijn de mogelijkheden bij AquaWaarD.

Wij nodigen u dan ook uit om eens gratis te komen proefzwemmen bij onze vereniging.

U kunt uw zelf hier aanmelden: Proefles contactformulier

Zwemkleding

Mocht je het leuk vinden dan kan je zwem- en clubkleding bestellen. Minimaal 2x per seizoen wordt er nieuwe kleding besteld. Geef je bestellingen door op . Ook verkopen we badmutsen en zwembrillen voor een leuke prijs. Neem voor 1 van deze items contact op via email, de zwemplan app of 1 van de trainers aan de badrand. De betaling gaat altijd mee met de contributie. 

Grote Clubactie

Als club doen we elk jaar mee met de Grote Clubactie. M.i.v. 2022 is het ook mogelijk om naast het papieren loten boekje, ook loten online te verkopen. Deel de link dus zoveel mogelijk via Social Media! En verkoop jij als lid het meeste loten van de club? Dan ligt er een leuk presentje voor je klaar! Staat jou naam nog niet in de online verkopers lijst? Geef dit dan even door in de Zwemplan Appgroep, dan zorgen we dat je er zo snel mogelijk bijstaat! 

Zwemkamp

Na een seizoen hard trainen is het tijd voor plezier en ontspanning. Daarom eindigen wij altijd met het Aquawaard Zwemkamp! Een weekend vol (zwem)plezier voor al onze leden onder de 14 jaar. Tijdens de training en in de appgroepen wordt aangegeven wanneer je je weer kan inschrijven. Let wel, vol = vol! Er kunnen maar 40 leden mee!

Gezocht!

Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en heren die voor de training, ongeveer een half uurtje willen zitten aan de verenigingsbalie in de Waardergolf. Dit om nieuwe leden te ontvangen en informatie te kunnen verstrekken over Aquawaard. Dit is vanaf een kwartier voor aanvangstijd. Mochten er meerdere mensen hiervoor een steentje willen bijdragen zullen we een schema maken zodat er altijd iemand van Aquawaard aanwezig is. Als de training gestart is kan je natuurlijk altijd op de tribune plaatsnemen om te kijken. 

Onze thuisbasis: Zwembad Waardergolf
Beukenlaan 1b
1701 DA Heerhugowaard
Noord-Holland

Klik hier voor een Streetview blik op het zwembad

Zwem en poloclub AquaWaarD – Opgericht 18 juni 1992 – Lid van de K.N.Z.B.